Kategoriarkiv: Husbygge

Leverans av hus och lydnad

Nu har vi fått preliminärt datum för husleveransen och det kommer bli 2 juli!! Det närmar sig!! Fick checkar för att beställa färg och kakel, vi kommer måla huset vitt och så får vi se om vi någon gång ändrar oss att ha en annan nyans runt fönster!
2april har vi tekniskt samrådsmöte med kommunen! Tomtarbetet startar nog i maj! ❤️ ska bli så spännande!!

I måndags gick jag en promenad och blev sugen att köra lydnad på den upplysta grusplanen vid oss! Körde lite fortgående, inkallning och stabilitet! Hade bara kopplet som belöning men det gick jättebra ändå! Märks att man inte hinner träna så ofta för de verkligen blommar upp!

20140326-163032.jpg

Bygglov

Vi har fått bygglovet beviljat från kommunen på vår Smålansvilla Visingsö! <3 Får se när bygget drar igång men skulle gissa på slutet av maj med inflytt slutet av augusti/början av september!

Det ska bli så spännande att äntligen få vårat eget hus! Vi har bestämt oss att prioritera att få övervåningen klar. Då det ändå blir höst/vinter när vi är klar med spackling, golvläggning nere så kan tomten vänta så vet vi lite mer om vad vi tänkt där, eller kanske snarare vad vi får plats med för det finns så otroligt många idéer i den här familjen. Vi vill ha jorkällare, växthus, odlingsplats, gungställning, altaner såklart, carport mm. Så vi behöver nog lite tid från att vi flyttar in! 😉

ritning

På övervåningen som är oinredd ska vi ha våra och killarnas rum, toa, klädkammare och ett stort öppet allrum på ca 25kvm 😀

Har varit sjuka till och från hela detta år hittils så har inte hunnit med så mycket, men mycket spännande saker händer nog det här året!