månadsarkiv: april 2014

Valpar födda och sjukdom

Har varit så less på all sjukdom, magsjukax2, feber på oliver, halsinfektion på mig och efter avslutat penicillinkur så drog det igång igen! :( Nu är det dags att få vara friska!!

Blev så glad när jag fick höra att Texas och Maggie nu har blivit föräldrar till 9 fina valpar hos Heka-B Tunets kennel i Norge!! Så roligt och ska bli spännande att följa de små!! ❤️

Igår skrev vi på för tillträde av tomten och markarbetena börjar på måndag! Snart händer det grejer!! Ska försöka få upp lite bilder sen!

Valpar!!

Valpar väntas v 18 hos Heka-B Tunets Kennel i Norge mellan Dita Von Den Nornen (Maggie) och Chefka’s Way To Go (Texas)!!
Båda föräldrarna är väldigt sociala och med mycket arbetslust! Tror det kommer bli riktigt härliga valpar och önskar jag hade haft tid att ta en valp själv! <3 20140412-074221.jpg

20140412-074237.jpg

Tekniskt samråd

Idag har vi haft tekniskt samrådsmöte på kommunen! Väldigt mycket som ska ordnas och kontrolleras hela vägen, skönt att det känns som att vi har väldigt kunniga personer som sköter det här! :)
Får se när det blir inflytt, eller snarare slutbesiktning för det är efter det vi kan ha slutmöte med kommunen för att få flytta in!!

Tränade lite med callie och Texas i helgen! Körde lite fotgående/position, inkallning och sedan lite uppletande och mini rut-sök!
Så kul att kunna köra lite igen! Märks så stor skillnad när barnen kan leka lite själva ute på tomten samtidigt som man kan träna lite, visserligen med sin pappa som kunde gunga vår lilla gunggalning 😉

20140402-215220.jpg