månadsarkiv: maj 2014

Bus

Callie och Sarek har blivit så lekfulla med varandra sen callie blev kastrerad! Så mysigt att se! Annars var det mest jaga och hugga efter varandra, nu är det mer brottning!

Utstakning och uppletande

Igår började de gräva på tomten! Häftigt att se vart huset kommer stå och att det faktiskt händer något!! Vi kommer nog försöka fixa till tomten innan övervåningen för att kunna få till något förråd att ha sakerna som kommer behöva stå på övervåningen först!

Eftersom vi varit sjuka så mycket i vår så körde jag lite uppletande med hundarna på tomten igår när oliver fick vara ute och gunga lite för stt få frisk luft! Annars sover han mest nu när han är sjuk plutten <3 Uppletandet gick bra Texas vild och galen och kom in med allt möjligt även sånt jag inte lagt ut nu 😉 Callie jobbade på bra och Sarek slog inte riktigt på näsan eller så blev det för mycket vittring då han gick sist nu när de inte kört så mycket på ett tag! Önskar jag kunde komma igång med löpning nu, hann jogga en gång innan halsinfektionen kom som hållt i över två veckor nu!! Virus såklart, fast har ätit två antibiotikakurer ändå innan odlingssvaret kom.. Lite bilder: 20140506-123856.jpg

20140506-123923.jpg

20140506-123930.jpg