Apportering och minisök

idag körde jag lite apportering igen med Akka och poletten trillar ner mer och mer! Nu håller hon pinnen, om hon tappar är jag passiv och tar och belönar när hon sitter lugnt och stilla med den, kan även picka på sidan (lös ibland) innan jag tar den! ❤️

Körde minisöksruta för några dagar sedan och hon förstod inget första gången, andra gången snappade hon upp att hon skulle leta pinne, tredje rutan hittade hon fort och plockade stolt upp den!! Vilket framsteg under samma träningspass! Ska köra några gånger till innan jag börjar lägga ut spåret efter!

Tränade callie i att plocka apporten och komma in men har inte riktigt fått upp farten, för kort sträcka här utanför, så vi måste åka till klubben någon dag nästa vecka så att vi även kan köra framförgåendet. 

Trevlig helg! Nu blir det sova efter 3dagars jobb i Skåne och imorgon åker Martin på fisketävling! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>