Lydnad

Ikväll åkte jag ner till grusplan för att gå igenom lydnaden med Callie för att se hur vi ligger till.

Framförgåendet går bra första vändan men andra vändan så blir hon lite osäker om hon inte gjort rätt och går i bågar, stannar upp lite. Vi får köra lite varje dag, bara längder och åt alla möjliga håll.

Apporteringen går jättebra men ingången blir lite sne! Får fundera vart vi ska lägga krutet här..

Krypet blir lite högt och vi har inte gått mer än tre steg i en följd, men köra lite varje dag och belöna utsida så hon inte glider in framför mig :)

Övriga moment tycker jag känns förvånansvärt bra med tanke på hur lite vi faktiskt tränat!

 

Akka fick köra lite sitt kvar och ligg kvar, hon gör det väldigt bra men ibland är fokuset någon annanstans, sitter och tittar på barnen som spelar fotboll bredvid. Men är väldigt impad då vi bara kört inne hemma innan!

Körde även lite apportering (plocka pinne från marken och hålla tills jag säger loss). Det började väldigt busigt och hon tog den och kutade därifrån, men som sagt med störning och ute för första gången så jag tog den och la den på marken framför mig varje gång utan belöning tills hon insåg att hon ville nog ha den där torkade lungan ändå! 😉

Körde lite inkallningar när hon stod och luktade i sin egen värld och hon vänder upp och kutar in!! Detta har vi lyckats bra med! <3

Fick beröm från elektrikern som var här i måndags, han gick ut och lämnade dörren öppen, Akka flög ut efter i världens fart, jag ropade Akka kom och hon tvärvände och kom till mig!! Han tyckte vi hade väldig ordning på henne då hon inte ens är 5 månader! <3<3 Älskade lillpluttan, vild och galen!!

IMG_2381 IMG_2401

Saknar dig Texas <3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>