Lite träning

Ingen ork till bloggen, har tränat en del och för dagbok i träningsväskan just nu! :)

Har fått lite nya uppgifter att träna på med Akka, lite skvallerträning när hon ser intressanta saker så hon ska välja mig och belöning.

Lite target och klicker och hon älskar det! Har kört lite flytta tassar i uppochner vänd pall vilket hon gladeligen körde!

Har även hunnit köra ett kort spår med minisöksruta i början men insåg att hon skulle varit med när jag la ut det för att hon ville iväg och spåra men fick inte förrän hon sökt igenom rutan efter pinnen. Men sen gick det som på räls! Plockar glatt pinnarna efter all apporteringsträning!

Tränar att leksaken är kul men bara med mig, inte att springa ärevarv, så har tränat en del inne och sen ute med koppel och två leksaker för att när jag släpper en ska jag kunna plocka upp den andra!

Har försökt köra kryp, framförgående, rutan mm med Callie och det går väldigt bra själv men hon blir lite låg när det är andra hundar runt, vi har ju bara tränat hemma sen oliver kom så det måste vi träna mer på… Jag var iväg till klubben och körde budföring vilket hon var VÄLDIGT tveksam till men lyckades få till 2 bra skick! Platsliggning med skott stod jag vid callie i kopplets längd då vi inte kört detta på över 3 år, hon tyckte nog situationen blev konstig med mig i koppel och en rottishane bredvid så hon ställde sig upp efter två skott så avstår platsliggningen med skott nästa helg på tävlingen!

Idag körde vi en lunchträning med Bosse och Aquila (Texas valp) vilket var otroligt nyttigt för Callie, lite platsliggning och sen lite moment med störning!

Akka och Aquila kom jättebra överrens, ska bli kul att fortsätta träna med dom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>