Lydnad

Var iväg och tränade med galenpannan här hemma, det märks på damen när hon inte tycker att hon får tillräckligt med uppmärksamhet! Då får man berg med saker burna till en.

vi körde lite ingångar, sitt och ligg kvar, stanna kommando och två uppletande skick i korridor! Tränade på en gräsplan bredvid en miljöstation där det för dagen var en mobil tippen som kommit ut till oss, så en hel del störning!

Hon var superduktig! Hon lydde även när det cyklade förbi barn och promenerade förbi en hund! <3

avslutade innan vi åkte hem med ett kort spår på gräsmatta, hon är så otroligt framåt och hade inte sele med så hon stannade upp och checkade vilket är helt förståeligt då vi tränar att man inte får dra i halsband så fel av mig, men alla apporter trots försök till att vinda!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>