Lydnad

idag åkte jag till vår grusplan och körde lite lydnad med hundarna!

Akka började med ett kortare spår på gräs, 2+slut, helt galen är hon men nu har jag varit sjuk så överskottsenergin flödar! Men vi fick med oss alla apporter trots att hon inte gick i spårkärnan hela tiden! 😉

Akka fick köra lite fotingång och hon flyttar in rumpan väldigt bra men kopplar inte fotordet. Sedan körde vi sitt och ligg kvar! Mycket störning idag med massa folk och hundar som promenerade på grusvägarna runt och det lät men man såg dom knappt i mörkret! :) toppenstörning!!

körde även lite ”stanna” träning bör jag backar och kastar leksak, kul tyckte Akka!!

Sedan fick Sarek komma ut och köra lite fotingångar då han aldrig är tränad i direkt lydnad men det är otroligt svårt att få en bra position så jag lägger inte så stor vikt vid det tror jag! Körde apportering då Sarek inte kan komma in till sidan utan att släppa, började träna att han skulle hålla i apporten vid sidan tills han får kommando att släppa, det gick bra! :)

callie fick även hon träna position idag och sedan lite inkallning, sitt kvar, apportering. Callie måste träna position vid ingång med apporten också då vi mest fått nerdrag på sneda sitt och ingångar!

Härligt mysigt i mörkret att träna och lite extra träning för Akka att komma ut och köra!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>