8 månader och 10 dagar

Ja Akka har hunnit bli 8 månader! Hon växer så det knakar och nu ser man knappt skillnad på henne och Callie om dom ligger ihopkurade i soffan.

Imorgon drar vi ut till vårt landställe så hundarna kan springa lösa hela veckan på ön. Sotaren kommer dit så passar på att vara kvar där uppe. <3

Nu är hela huset målat 1 gång! Såå skönt, bara på det igen sen då!

 

Ser fram emot läger i Tångahed för hoffar! Ska bli riktigt roligt, vet dock inte vilken hund jag ska köra med för Callie markerar i bakdelen och haltar till och från men tycker det är sjukt kul med lydnad! Sarek är galen i kampen men jag får inte riktigt den kontakt och uthållighet jag önskar för mig och lydnaden, mest kampen. Svårt att få till finliret då! Akka är lite ung än, har knappt tagit oss igenom grunderna. Allt tar ju lite längre tid när man samtidigt ska bygga hus och har små barn också. :)

Så mycket att göra, så lite tid! 😉

Lite bilder på bustrollet:

IMG_0961 kopia

IMG_0964 kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>