Lydnad

Nu har almmänlydnadskursen börjat som jag och Akka går på! 

Det märktes att hon verkligen behöver störningen i träningen, hon skötte sig ändå väldigt väl, kunde gå fint förbi andra hundar, ligga och sitta kvar på stället.

Fotpositionen börjar komma nu!

Måste träna snabba läggande under förflyttning och håll apport när hon sitter vid sidan.

Har så svårt att bestämma mig om jag ska lägga krut på lydnadslydnaden eller bara köra brukset!

Akka har ju även röntgat höfter och armbågar med HD A och ED ua!! Jippie!! Alltid så skönt att ha det färdigt!

Lånar en bild från Ann-Kristin, Akkas uppfödare:  
Igår var jag och tränade lite lydnad ned Callie och Sarek! Har anmält mig till lydnadsetta med Sarek men får se om vi kör för det är så svårt att få till momenten som man vill när jag inte tränat honom så mycket och han är ju inte tränad för lydnads perfektionen heller 😉

Callie och jag körde rutan, platsliggning och fortgående, hon har sån kämpaglöd så 2:an borde inte vara något problem. Pga vätska i knät så vågar jag inte köra lägre spår, tror inte kroppen håller riktigt för bägge delarna!

 Vet inte hur jag vrider bilden i mobilappen så ni får vrida huvudet istället 😉 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>