MH och lydnadsträning 

I söndags gjorde vi vårt MH, gick väl både bra och dåligt! 

Hon betedde sig som jag trott genom nästan hela testet, lite slö, trodde utan tvekan hon skulle springa på haren hela vägen bägge gångerna, var aktiv med figgen på avståndsleken och gjorde tokryck, dumpe och skrammel avreagerade hon fint på, på spökena stod hon och skällde på dom vid min sida men när man skulle fram efter ville hon inte följa med, smög runt dom och slog aldrig på näsan och gick fram, för när vi flyttade oss när spökdräkterna var av så blev hon överlycklig och pussade dom i ansiktet.. Det låg kvar det obehaget vilket enligt beskrivaren var det som gjorde att vi landade på en 5:a på skotten. Akka har aldrig brytt sig om höga ljud/smällare/skott på klubben så det var himla trist men så är det!
Igår gick jag ut och började träna lite saktagående mot target! Hon fattade noll i början men tror jag gick för fort fram. Fick henne att gå mot targetplattan och efter klick fick hon belöning! :)

Körde lite håll apport, gå med apport och plocka och kom med apport. Hon håller lite slappt i den stora apporten så vi får börja träna lite mer! Legat på latsidan! 😉 men hon tuggar inget! 

Tränade lite snabba lägganden och läggande under gång, och sist lite fotingångar! 

När vi kört 20-30min så slutade jag, väl i soffan så har jag en hund som kommer med typ 15 olika leksaker hon hittat och pockar på uppmärksamhet, inte tyckte hon att vi var färdiga! 😉

Hämta kläder gör hon också! Knasfia! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>