Härlig helg efter sjukdom

I helgen var det sånt underbart vårväder och i lördags åkte vi ner till badplatsen här i skokoster och tog med oss lite pannkakor till mellis! Vi har ju spenderat veckan med magsjuka så det var härligt att få komma ut!

Jag la ut två spår, ett till Texas och ett till Sarek. På grund av platsbrist i bilen fick Callie vara hemma.

Texas spår gick jättebra, det blåste rejält och spåret låg på massa sly men han jobbade på, vissa bitar i vind men mest med låg nos. Fick med oss alla apporter och han fick jobba en del där jag gått en solfjäder där man trampar ut och in från spåret i form av en solfjäder och med tanke på vinden så blev det ganska mycket vittring lite här och där men han tog sig igenom det också!

Sarek fick ett liknande spår där jag vid en vinkel gått runt runt i en stor cirkel, här såg man att vinden spelade in mycket då han också fick jobba rätt hårt med det. Oftast brukar de ta snabbaste vägen ut men här fick de gå upp i vind lite. Alla apporter kom in även här och Sareks spår hade det promenerat ett par med 4-5 hundar förbi också.

Vi hann även fiska lite grann, Oliver nöjd i bärryggan och Melvin ville inte sluta fiska, så när vi var tvugna att åka hem för lunch fick vi muta med att han och Martin skulle åka ner igen, vilket de gjorde 😀

Hemma blev det korvgrillning på tomten, på kvällen var alla väldigt trötta 😉

Igår åkte jag, barnen, min syster och hennes barn ut till sättra i väsby tog med oss lite lunch och skulle ha det mysigt. Det blåste på ordentligt och Oliver och Elise var väldigt trötta och kinkiga, men vi löste det bra och Melvin och Callie hade det kul och kastade pinnar i vattnet. Efter en stund värmde solen på väldigt mycket! Det är så underbart att känna av lite vår!!

mellis fiskekillar texasspar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>