Bygglov

Vi har fått bygglovet beviljat från kommunen på vår Smålansvilla Visingsö! <3 Får se när bygget drar igång men skulle gissa på slutet av maj med inflytt slutet av augusti/början av september!

Det ska bli så spännande att äntligen få vårat eget hus! Vi har bestämt oss att prioritera att få övervåningen klar. Då det ändå blir höst/vinter när vi är klar med spackling, golvläggning nere så kan tomten vänta så vet vi lite mer om vad vi tänkt där, eller kanske snarare vad vi får plats med för det finns så otroligt många idéer i den här familjen. Vi vill ha jorkällare, växthus, odlingsplats, gungställning, altaner såklart, carport mm. Så vi behöver nog lite tid från att vi flyttar in! 😉

ritning

På övervåningen som är oinredd ska vi ha våra och killarnas rum, toa, klädkammare och ett stort öppet allrum på ca 25kvm 😀

Har varit sjuka till och från hela detta år hittils så har inte hunnit med så mycket, men mycket spännande saker händer nog det här året!

En reaktion på “Bygglov

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>