Leverans av hus och lydnad

Nu har vi fått preliminärt datum för husleveransen och det kommer bli 2 juli!! Det närmar sig!! Fick checkar för att beställa färg och kakel, vi kommer måla huset vitt och så får vi se om vi någon gång ändrar oss att ha en annan nyans runt fönster!
2april har vi tekniskt samrådsmöte med kommunen! Tomtarbetet startar nog i maj! ❤️ ska bli så spännande!!

I måndags gick jag en promenad och blev sugen att köra lydnad på den upplysta grusplanen vid oss! Körde lite fortgående, inkallning och stabilitet! Hade bara kopplet som belöning men det gick jättebra ändå! Märks att man inte hinner träna så ofta för de verkligen blommar upp!

20140326-163032.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>